Gå til hoved-indhold Skip to page footer

Om fortællinger fra Ladby

I forbindelse med at Næstved Kommune er blevet udnævnt som kulturarvskommune, og Ladby som byens kulturarvslandsby, igangsatte vi projektet iLadby. Projektet blev lanceret på eget domæne - iladby.dk - men er nu flyttet ind under Ladby Foredragsforenings hjemmeside.

Formålet med projektet er at sætte fokus på Ladby, at skabe større synlighed og kendskab til landsbyen, at styrke byens sammenhold og identitet gennem udvikling af en ny formidlingsplatform, samt at udvikle grundlag for nye aktiviteter.

Ladby er en af Danmarks bedst bevarede landsbyer og den rummer både en lang række spændende historiske steder, samt historier om egnens udvikling, som vi ønsker at fastholde og synliggøre, inden de bliver i fare for at blive glemt.

I juni 2016 søgte vi i Landdistriktspuljen og de sagde ja til at støtte projektet, som i første omgang drejede sig om udvikling af en digital platform samt producering af 12 historiske fortællinger og 12 portrætter af mennesker fra Ladby.

Det er det, du kan opleve her på siden - klik videre i menuen, hvor du både kan se forskellige portrætter og lytte til spændende historier fra Ladby.

 Lyt til fortællinger »      Se portrætter » 

Om projektet

Kontakt:

Skriv: info@ladbyforedragsforening.dk 
Ring: +45 2175 2070

Bag projektet :

Interviews, historier og indtaling:  
Dorthe Eggertsen

Musik, lyd og redigering:  
Rasmus Kajhøj, Realproduktion

Digital platform: 
Jasmina Ließmann, Jörg Kummer og Preben Rather Sørensen, Rather & Co

Research:  
Chantelle McLean Guldbrandsen

Grafik og kameramand:  
Søren Dø, Eyesindk

Tak for støtte

Projektet er støtte med midler fra Landdistriktpuljen